Учасниця реаліті-шоу "Супер Топмодель по-українськи", яка покинула проєкт за власним бажанням, навіть не дійшовши до фіналу, сталайого переможницею.

У понеділок, 21 грудня, відбувся фінал шоу "Супер топмодель по-українськи", до якого потрапили відразу три дівчини – Даша Майстренко, Таня Брик і Саша Литвин.

Нарешті глядачі дізналися ім‘я переможниці популярного проєкту. Після непростих випробувань ведуча "Супер топмодель по-українськи" Алла Костромічова оголосила ім'я переможниці. Нею стала Таня Брик.

Однак, в глядацькому голосуванні перемогла інша дівчина. Глядачі віддали свої голоси Саші Кугат, яка покинула проєкт за власним бажанням ще у 7 випуску.

Саша Кугат, фото: Instagram
Саша Кугат, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Про фаворитку глядачів розповіли на офіційній сторінці проєкту в Instagram.

"Зустрічай переможницю голосування онлайн-голосування за свою фаворитку в СТМПУ — нею стала Саша Кугат.
Коли модель покинула реаліті, фани вирішили ще активніше голосувати за свою фаворитку, і цифри на сердечку під Сашиним фото стали рости з космічною швидкістю. В результаті, з відривом в більш ніж 30 000 голосів від другого місця, дівчина отримала перемогу в глядацькому голосуванні!", - зазначили організатори шоу.

До слова, переможниця Суперсезону, Таня Брик посіла в цьому голосуванні третє місце.

Саша Кугат, фото: Instagram
Саша Кугат, фото: Instagram

Нагадаємо, фінал "Супер топ-модель по-українськи" визначив переможницю проєкту

Як повідомляв портал Знай.ua, фіналістки "Супер топ-моделі по-українськи" взяли участь у магії перед фіналом

Також Знай.ua писав, фінал "Супер Топ-модель по-українськи" розсварив Плакидюк і Костромічову