У дев'ятому випуску проекту "Супер топ-модель по-українськи" стало відомо, що у фінал суперсезону потрапили відразу три дівчини – Даша Майстренко, Таня Брик і Саша Литвин. А вже зараз, 21 грудня, в понеділок стало відомо, хто ж став переможцем цього сезону шоу.

Цього разу виграла Таня Брик і вже одна з суддів - Соня Плакидюк — встигла привітати дівчину у соціальній мережі Instagram.

"@tatyana_bryk! Ти це зробила, котик! Хто тут вболівав за Тетянку, піднімайте", — написала вона в підписі до трьох опублікованих знімків. Користувачі в коментарях висловлюють захват через перемогу Тетяни. "Гідна!", "Я за неї була завжди", "Не сумнівалася!!!", "Ну не знаю... Даша більше заслуговує перемоги. Та у Даші не така історія. Навіть Саша Литвин більше заслуговує перемоги ніж Таня", "Нарешті, за всі сезони перемогла найдостойніша і неймовірна! Хоча і було очікувано!", - написали користувачі в коментарях під публікацією Соні Плакидюк.

А ось на офіційній сторінці "Топ-моделі по-українськи" в соціальній мережі Instagram опублікували роботи Брик у фіналі, і запропонували їх оцінити. "У роботі на люстрі дуже здивувала зі знаком, я як то не очікувала, що Таня, що тримала попою догори келих, буде на цій фотосесії нагадувати мені "гавно в ополонці", а так Фото непогані вийшли", "Однакова на всіх фото", "За всі сезони Мій один єдиний фаворит. Вперше рада фіналу", - написали користувачі після перегляду фотографій.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, фіналістки "Супер топ-моделі по-українськи" взяли участь у магії перед фіналом: "Таня якось офігела"

Як повідомляв "Знай.ua", Єфросиніна з топ-моделями заговорила про домашнє насильство: як піти від тирана

Знай.ua писав, фінал "Супер Топ-модель по-українськи" розсварив Плакидюк і Костромічову? Експерти не стрималися