Тренер" Зважених та щасливих " Аніта Луценко вирішила поділитися рецептом незвичайного пирога під Новий Рік. Пиріг-ялинка легкий в приготуванні і стане смачними ласощами всіх членів сім'ї. Відео-інструкцію вона опублікувала в Instagram.

Інгредієнти:

  • листкове тісто-400 г (1 упаковка)
  • шпинат — 200 г
  • сир 5 % — 150 г
  • сир моцарелла-100 г
  • сир фета-50 г
  • жовток - 1 шт.
  • сіль, перець, трави - за смаком
  • зелень (базилік, кріп, петрушка) або 1ч.л песто — за смаком

Приготування:

Розморозити шпинат і дати стекти зайвої рідини. Посолити і змішати з сиром і фетою. Додати дрібно рубану зелень або песто. Чим більше зелені - тим ароматні буде начинка.

Моцарелу натерти на тертці. За бажанням можна додати трохи цедри лимона. Перемішавши. І змішати з основною масою.

Популярні новини зараз
Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше Який стаж не зарахують до пенсії: роки роботи просто викинуть Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Показати ще

Головне: як надати пирогу форму ялинки. З тіста вирізати 4 трикутника. З трикутників залишків з боків зробити 4 трикутника-основи.

Викласти трикутники-основи на деко з пергаментом, зверху начинку. Накрити другим трикутником.

Від "стовбура" ялинки зробити по обидва боки горизонтальні розрізи 1,5-2 см заввишки. Смужки закрутити від себе.

Змастити збитим жовтком. Випікати в розігрітій духовці 180⁰С близько 30 хв.

Нагадавши, тренер з" Зважені та щасливі " Аніта Луценко кокетливо вигнулася кішечкою.

Як повідомляв Знай.иа, тренер з "Зважені та щасливі" Аніта Луценко показала макіяжне перетворення.

Також Знай.иа писав, що зірковий тренер Луценка видала, чим її супермама займається вранці.