Епатажна Анастасія Покрищук похвалилась найгарнішим манікюром у своєму житті.

31-річна героїня четвертого сезону реаліті "Від пацанки до панянки" Анастасія Покрищук відома завдяки своїй яскравій і епатажній зовнішності. Вже на проєкті у неї були збільшені губи та вилиці. З того часу вона встигла збільшити ще й груди та зробити ліпосакцію підборіддя та вставити імпланти у вилиці.

Зараз за метаморфозами популярної блогерки, відомої в мережі під ніком Just Queen, стежить понад 200 тисяч користувачів Instagram. А Покрищук не втомлюється шокувати їх новими витівками.

Відчуваючи наближення новорічний світ, Покрищук вирішила зробити "святковий" манікюр з камінчиками і блискітками. Результатом вона залюбки поділилась в Instagram.

“Найгарніші на**й нігті у моєму житті”! Подивись, ти бачиш ці камінці? Подивись, вони всі ідеально приліплені. Знаєш, скількми ми їх ліпили, бл**ь?. Подивись, вона 9 годин ліпила мені нігті! Це найкращий майстер у світі!", - захоплено вигукує Покрищук, покликавши до себе майстриню манікюру, щою і вона потрапила у кадр.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Анастасія Покрищук, фото Instagram
Анастасія Покрищук, фото Instagram

До слова, недавно Покрищук дала відверте інтерв'ю, в якому розповіла, як зважилася на перевтілення, що з приводу зовнішнього вигляду думають її батьки та 94-річна бабуся, чому вона іноді самостійно робить собі уколи краси, чи не заважають їй філери та де все-таки дешевше робити пластичні операції - в Україні чи за кордоном.

Нагадаємо, Анастасія Покрищук дала прочухана настирливим дівчатам

Як повідомляв портал Знай.uа, Покрищук розкритикувала рабську психологію утриманки

Також Знай.uа писав, перероблена з "пацанок" дала жінкам нескромну пораду