Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно знаменитість виставила серію яскравих кадрів, позуючи в спокусливому образі і інтригуючи численних шанувальників сюрпризами до Нового року 2021. Так, артистка приміряла золоту міні-сукню з блискучою бахромою і грубоким декольте, доповнивши вбрання довгим нарощеним волоссям і мерехтливими босоніжками на високих підборах.

При цьому красуня продемонструвала струнку фігуру і співала навколо своєї підтанцьовки, яка одягалася в однакові смокінги чорного і баклажанового кольорів. Кароліна зізналася, що дуже чекає на свята, щоб дарувати фанатам яскраві емоції.

"✨ Новий рік вже близько!

Вас чекає безліч святкових виступів! Хочемо радувати вас і дарувати яскраві емоції!"

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На публікацію особливо бурхливо відреагував кращий друг Лорак, виконавець Сергій Лазарєв, з яким зірці не перший рік приписують роман, таємний шлюб і навіть спільних дітей. Чоловік вирішив не підбирати ніжних слів, емоційно висловивши захват за допомогою мату.

"Ох**нно!❤️❤️🔥",- не стримався Сергій Лазарєв.

Ані Лорак, instagram.com/anilorak/