Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставив кумедне фото, на якому позував на знімальному майданчику, примірявши досить тонку кофту сірого кольору. Так, артист прийняв забавну позу, втягнувши живіт і поклавши руку за голову.

Шоумен також звернув увагу численних шанувальників на таку свою інтимну частину тіла, як соски, які просвічилася з-під кофти через те, що в приміщенні було холодно. Шанувальники ж, в свою чергу, почали порівнювати Юрія з давньогрецькими богами, моряком Папаєм, Гераклом, Соломоном і навіть Шварценеггером.

"Будьте обережні, в приміщенні холодно )))"

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Фолловери залишилися в захваті і почали жартувати: "Моряк Папай на мінімалках!!!))))🔝🔝🔝🤘🤘🤘", "😂😂😂 десь убуло, а десь прибуло😊 😂", "Ого, Ви на Геракла схожий чи на Соломона, оце ти підкачався, номер з Кварталу пішов на користь.", "Мілашка😍 😍 😍", " який там Швайцнегер, коли у нас такий Юра є ,)))", "😍😍😍😍😍О Боже який чоловік. Що холодно, так????? 😜 ", "Я думав ця функція доступна тільки жіночим сосочкам))","як давньогрецький бог)))))".

Нагадаємо, Юрій Ткач перетворився на Могилевську і перетанцював навіть Яму

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Юрій Ткач з "Квартал 95" розсмішив "дуже серйозним" заняттям

Також портал "Знай.uа" писав, що Юрій Ткач з "Квартал 95" раптово змінив національність