Неприємна історія сталася в Тернополі. Вчителька молодших класів порвала щоденник одного з учнів за малюнки в ньому. Детальніше про подію розповіла Тетяна Яворська у Facebook-спільноті"Батьки SOS".

Мама учня 4 класу 13 школи Тернополя задалася питанням, чи має право дитина малювати у своєму щоденнику, який купила їй мама за свої гроші і чи має право вчитель псувати чуже майно.

Жінка розповіла, що в день виставлення семестрових оцінок, її дитина на останній сторінці щоденника щось намалювала. І це дуже не сподобалося вчительці. Настільки, що вона підняла щоденник і вирвала сторінку з малюнками і показала всьому класу, що він намалював.

"Дітки дружно посміялися, а Мій прийшов додому зі сльозами (сказав, що йому було дуже сумно і соромно (а зараз, він дуже злий на неї. Як пояснити таку поведінку вчителя? Поганий настрій? Нерви здають? Пора у відпустку? А може так можна і я чогось не знаю️️", - написала Тетяна Яворська.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У коментарях українці висловлювали різні думки. Одні були впевнені, що потрібно йти відразу до директора, щоб учитель вибачався, інші ж пропонують для початку поговорити з учителем.

" Ні це не правильно. Так не має бути. Сама педагог і знаю що кажу. Це можна оцінювати як цькування, булінг. Тому для початку полікуйтесь з педагогом доносять їй свою позицію, а далі якщо нічого не зміниться звертайтесь до відповідних служб", "Поговорити з учителем щоб більше такого не повторювалося, якщо не допоможе йти до директора", "За директора і до вчителя з дитиною! Нехай вибачається!", "Прийти на урок до цього вчителя задерти їй спідницю і пореготати з вибору її нижньої білизни", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, молода Вчителька розкрила правду про "українську школу", звільнення не уникнути.

Як повідомляв Знай.uа, Тернопільська вчителька напала на учня за Малюнки, батьки в люті.

Також Знай.uа писав, що у Києві хлопчина отримав струс мозку за нафарбовані губи.