Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша. І дійсно, артистка кардинально змінила стиль, а тепер навіть вирішила поекспериментувати з творчістю і його напрямками, випустивши разом з популярними юними блогерами з Ulove.home спільний кліп на пісню "Натусик".

Красуня напередодні Нового року вирушила разом з мільйонером Олегом Рижовим в одне зі святкових містечок в центрі Києва, де зустріла Юрія Ткача з дружиною Вікторією і донькою Лізою, Ірину Білик з синами і майбутньою невісткою, Катерину Кухар, а також багатьох інших знаменитостей, весело провівши час в компанії зіркових друзів.

Варто відзначити, що Наталії та Олегу нанувальники не раз приписували роман, адже пара разом відвідує багато світських заходів, а в кліпі "Натусик" бізнесмен зіграв діджея на її вечірці. Втім, сама Наталя запевняє, що вони з чоловіком просто хороші друзі.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Ви любите Новий Рік? 🎄
Я - обожнюю.

Ніч чудес, щастя, ніч коли мрії збуваються.
Казково прикрашені ялинки, запах мандаринів, веселі новорічні пісні.

Цього року, звичайно, "Натусик"❤️ В якому діджея зіграв мій @ryzhovoleg

До Нового Року залишилося зовсім небагато часу🕑"