Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно знаменитість виставила в Сторіс кумедне відео, на якому навіть найвідданіші фанати насилу б впізнали свого кумира. Так, артистка приміряла одну з численних передноворічних Insta-масок, перетворившись на культового персонажа Грінча, який в однойменному фільмі намагався викрасти Різдво і робив всякі дрібні капості.

Красуня злегка позеленіла, обросла шерстю, змінила колір очей і з'явилася в образі дуже привабливого монстрика, сидячи на задньому сидінні власного автомобіля. При цьому Кароліна грайливо підморгувала і посилала повітряні поцілунки, а також хитро посміхалася. Зірка нагадала фоловерам, що Новий рік 2021 настане вже зовсім скоро, а тому поцікавилася, чи встигли її шанувальники нарядити ялинку до зимових свят.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Скоро Новий Рік.

А ялинку вже нарядили, а?"

Варто відзначити, що раніше Ані Лорак інтригувала численних шанувальників ще й сюрпризами, які готує своїй аудиторії до новорічних свят. Співачка вирішила не розкривати всіх карт, а лише зазначила, що фанатів чекає безліч виступів.