Дев'ятирічна дівчинка у Рівному до 4-тої ранку змушена була сидіти просто на вулиці. У той час її матір зникла, а вітчим не хотів впускати дитину додому, аргументуючи тим, що вона йому ніхто.

На щастя, школярку просто неба в темряві помітив перехожий, який повертався з нічної зміни на роботі. Чоловік викликав поліцію до голодної і змерзлої дівчинки. Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Патрульна Світлана Колядич приїхала на виклик до зляканої та змоклої під дощем дитини. Вона розповіла, що 9-річна Альбіна до 4 ранку сама блукала вулицями міста, бо її просто відмовилися пустити додому. Дитина пояснила, що мама десь пішла ще зранку і не повернулася. А вітчим на благання впустити чотири рази відмовив.

Дитину всю ніч не впускали додому, кадр з відео
Дитину всю ніч не впускали додому, кадр з відео

Поліціянтам чоловік пояснив, що ця дитина йому ніхто. У результаті дівчинку відвезли до бабусі, яка теж не надто зраділа цьому. Вона пояснила, що не має можливості постійно доглядати за дитиною через стан здоров'я. Але не проти брати її на канікули.

Популярні новини зараз
Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Через деякий час Альбіну з бабусею викликали в Службу у справах дітей. У дівчинки є ще брат та сестра, обидва старші за неї. Теж часто недоглянуті, за словами сусідів. Керівник Служби у справах дітей м. Рівного Андрій Міщеня розповів, що вся проблема у мамі, яка зловживає алкоголем.

Водночас рідний тато Альбіни за документами, кажуть, батьківства не визнає. А сусіди зізнаються, що дитина не вперше потрапляє в біду. Чи позбавлятимуть батьків Альбіни прав на дитину - в соцслужбі вирішуватимуть згодом. Спочатку намагатимуться розшукати її маму і зустрітися з рідним татом.

Дитину всю ніч не впускали додому, кадр з відео
Дитину всю ніч не впускали додому, кадр з відео

Нагадаємо, Уляна Супрун застерегла від підступної небезпеки новорічних свят: "Бомбардування і ураган". Уляна Супрун застерегла батьків від однієї з небезпек новорічних свят

Як повідомляв портал "Знай.ua", СБУ схилила голови через загиблих на Донбасі побратимів: найкращі снайпери віддфали життя за Україну. 1 грудня виповнився рік з дня загибелі двох Героїв України

Також "Знай.ua" писав, Супрун застерегла батьків від неминучого: неправильно виховують дітей. Уляна Супрун пояснила, як виховання дитини вплине на її доросле життя