Відомий український комік і співак Дядя Жора має величезну аудиторію шанувальників в соцмережах, з якими ділиться цікавими публікаціями і моментами з життя.

На нього підписано близько 500 тисяч осіб, з якими зараз він поділився привітанням.

"Зі святом всіх! З Різдвом Христовим! Наша сім'я святкує Різдво 2 рази)) це ж класно?!) Так, що будьте нам всі здорові подвійно і всіх благ Вашим сім'ям", - написав він у підписі до публікації, що складається з чотирьох знімків.

На них він постав з однією зі своїх дочок, яких у нього аж три — Уляна, Аміна і Устина, і зі своєю дружиною Наталією. На останньому фото сімейство постало в повному розмірі і можна помітити, що його дружина постала в короткій сукні і виставила ніжку.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Треба було 4 фото, ставити першим)", "Правильно) це українська національна традиція-двічі святкувати Різдво і Новий Рік", "Вітаю зі святом Різдвом Христовим", "З Різдвом Христовим Вас і Вашу щасливу сім'ю, всіх благ!", "І вас всіх зі святом. Ви чудова сім'я", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, комік Дядя Жора оговтався від важкої хвороби і підірвав танцпол з красунею-дружиною: "До ранку....". Навесні він потрапив до лікарні з інсультом головного мозку. Виписали дядька Жору 13 травня - він закінчив лікування і покинув стіни медичного закладу.

Як повідомляв "Знай.ua", гуморист Дядя Жора показав, на що перетворився Київ на карантині: "Октоберфест на Борщагівці"

Знай.ua писав, дядя Жора показав можливі наслідки карантину вихідного дня в Україні: "Краще перехворіти"