Італійський підприємець і медіаперсона Джанлука Ваккі вперше показав новонароджену доньку на публіці. Виявилося, що дівчинка народилася з патологією — розщепленням піднебіння (розмовне "вовча паща").

Так, бізнесмен та його кохана Шарон знялися разом з донькою для глянцевого видання HOLA. Це була перша змога для широкої аудиторії побачити дитину.

На сторінках видання з'явилися не лише зворушливі фото з родиною, але й несподіване зізнання — Блу Єрусалима народилася з патологією, більш відомою як вовча паща. Як розповідає сам Джанлука Ваккі, це доволі поширена проблема — вона зустрічається в одного малюка з 700. На щастя, батьки впевнені, що медики зможуть допомогти.

"Одразу наша душа і серце пішли з дочкою та родинами, які пережили таку ж ситуацію. <...> Ми щасливі, що у нашої дівчинки є чудова команда медиків.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Свого часу вони зможуть продовжити операцію і допомогти їй жити абсолютно нормальним життям", — каже батько.

Джанлука Ваккі, фото Instagram
Джанлука Ваккі, фото Instagram

Зазвичай у розвинених країнах розщеплення піднебіння виправляють поетапними хірургічними втручаннями. Щодо оптимального віку для цього серед медиків все ще ведуться дискусії — мінімальною межею називають і вік всього лише у 3 місяці.

Нагадавши, як виглядав танцюючий мільйонер Джанлука Ваккі до пластики, фотографії юних років італійського багатія.

Як повідомляв Знай. ua, "Танцюючий мільйонер" Джанлука Ваккі після пологів змушує дружину худнути у приємний спосіб: жодного стресу.