Український виконавець, автор пісень, музичний продюсер і актор Олексій Завгородній - Позитив - є учасником групи MOZGI і після десяти років в колективі "Время и Стекло" разом з Олексієм Потапенко виступає ведучим подкасту 2popodcast.

Зараз він нагадав українцям на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram про те, що 29 грудня 2020 року виходить чергова частина шоу "придатний рік", в якому збирається безліч зірок шоу-бізнесу і співають різні пісні, паралельно спілкуванню.

"Не забуваємо, що 29го всі дивимося #годныйгод2020 #годныйгодантикризис", - написав він у підписі до публікації, на якій постало безліч артистів.

Серед них можна помітити і самого Завгороднього, який брав участь не вперше в проекті, коміка з Інародного театру "горобчик", надію Дорофєєву, Володимира Дантеса, Сергія Бабкіна, Alyona Alyona, SunSay і за відміткою на першому знімку ще Іван Дорн.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Ми всі дуже чекаємо", "Шо з дверима?", "І Надя їсть на фото ха-ха", "Cтавимо нагадування, таке пропустити не можна", "Який Льошка красивий", "Вауу", "Дуже чекаю, тому що там ти, а якби ти не був, я б навіть не дивився " — пишуть користувачі в коментарях до публікації.

Нагадаємо, Позитив з "Время и Стекло" натягнув шубу поруч з лисими з шоу-бізнесу: "Дуже відвертим"

Як повідомляв "Знай.ua", Дорофєєва і Позитив забули про розпад? "Время и Стекло" знову разом: "Господи"

Знай.ua писав, Потап з Позитивом з "Время и Стекло" політали з новим треком