Ані Лорак наплювала на карантин і запалила в крутому московському ресторані.

Популярна українська співачка Ані Лорак, яка останнім часом живе та працює в Москві, попри скасування більшої частини концертів з користю провела час — майже все літо вона відпочивала з донькою Софією на курорті, а восени повернулася до активної роботи, у тому числі і до участі в різноманітних шоу.

Напередодні Нового року Лорак вирішила провести зі своєю командою рік, що минає. Вона знехтувала всіма карантинними обмеженнями і без масок та збереження дистанції запалила в московському ресторані "Хамстер".

У своїх Insta Stories Кароліна опублікувала відео з вечірки. Як видно з кадрів, Лорак для свята перефарбувала волосся у фіолетовий колір. З її слів стає зрозуміло, що вона не дуже розуміє, що сама говорить. Кароліна, виявляється, проводжає Новий, а не старий рік.

"Дорогі друзі, проводжаємо уже Новий рік всією нашою командою у найсмачнішому місці. Найкласніший ресторан! З Новим роком!", - вигукує Кароліна під дзвін келихів.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

скрін з Insta Stories Ані Лорак
скрін з Insta Stories Ані Лорак

скрін з Insta Stories Ані Лорак
скрін з Insta Stories Ані Лорак

Нагадаємо, Ані Лорак до Нового року різко "позеленіла" і спробувала викрасти свято

Як повідомляв портал Знай.ua, Ані Лорак в строгому костюмі приїхала за черговою російською нагородою

Також Знай.ua писав, Ані Лорак втратила голос