Леся Нікитюк, якій фанати запропонували стати героїнею шоу "Холостячка", розважилась у ванні з качечкою та Шампанським.

Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк часто смішить і розважає шанувальників, публікуючи різні відео і фото з професійного та особистого життя в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 3,5 мільйона передплатників.

Сьогодні ведуча "Хто зверху" і "Le маршрутка" вже ділилася пікантним знімком у себе на сторінці, показавши фанатам свої довгі ніжки у ванні. І тоді ж в Stories з'явилося коротке відео з цією самою ванною кімнатою, в яку Нікітюк ще не встигла залізти, виходячи з запечатаної пляшки алкоголю.

Тоді можна було помітити невелику гумову рожеву качечку, а зараз ще й порожній келих з поруч лежачим красивим намистом. При цьому Леся нічого не розповідає протягом швидкого огляду, що починається з самої себе в дзеркалі і закінчується непримітним видом з вікна.

У наступній Stories Instagram телеведуча вже зробила повноцінне Селфі з тюрбаном на голові і в білосніжному халатику, закривши підлогу обличчя смартфоном. Нікітюк злегка приспустила халатик з плеча, оголивши його. А на останній опублікованій фотографії вона постала в повний зріст з трохи прочиненими ніжкою.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Леся Нікитюк, фотоколаж з скрінів Insta Stories
Леся Нікитюк, фотоколаж з скрінів Insta Stories

Нагадаємо, Леся Нікітюк заманила фанатів у ванну довгими ногами

Як повідомляв портал Знай.ua, Леся Нікітюк перетворилася на рin up красуню

Також Знай.ua писав, Нікітюк захотіла збільшити "новорічні кульки" перед "Холостячкою