Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, а й Instagram, любить радувати багатомільйонну аудиторію фото і відео в соцмережі.

Не так давно телеведуча шоу "Хто зверху" і "Le маршрутка" опублікувала на своїй сторінці досить пікантні фотографії, зроблені біля новорічної ялинки. У кадрі Нікітюк позує на пухнастому дивані в короткій сукні з екстремальним вирізом у зоні декольте, яка також підкреслила її довгі стрункі ноги.

Святковий образ 33-річна знаменитість доповнила масивними сережками з чорним камінням та зібраною в пучок зачіскою.

"Пластика чи Натюрель??? Які новорічні кульки воліють зараз хлопці? 2го або 4го розміру??? Дуже цікаво 🤔 👇👇👇" - поцікавилася у підписників Леся.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"Пластика! Краще 4 розмір, ну і 2 можна помацати 😌", "Красуня 💖", "Натурально👍", - зазначили в коментарях користувачі соцмережі.

скріншот

Раніше ми писали про те, що Леся Нікітюк може стати наступною "Холостячкою" після актриси Ксенії Мішиної. Безліч шанувальників просили Лесю взяти участь у другому сезоні, оскільки серце красуні ще вільне.

Нагадаємо, як Леся Нікітюк з нескінченними ногами готується стати новою "Холостячкою": "Шалена Лесяантриця".

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк розкрила секрет популярності, прості слова круто змінюють життя.

Також портал Знай.uа писав про найзавидніших холостячок України – від Нікітюк і Кароль до Гросу і Могилевської.