Сумна новина прийшла з Білорусі - пішов з життя Максим Цигалко.

Колишній форвард мінського "Динамо" Максим Цигалко помер у віці 37 років, повідомляє by.tribuna.com. Причини смерті не уточнюються.

Свою футбольну кар'єру Цигалко починав у мінському "Динамо". За білоруський клуб футболіст виступав з 2001 по 2006 рік. У складі мінської команди Максим Цигалко став чемпіоном Білорусі та володарем національного Кубка.

Максим Цигалко, фото з вільних джерел
Максим Цигалко, фото з вільних джерел

У 2003 році виступав за збірну Білорусі, у складі якої провів 2 матчі та забив один гол. В обох зустрічах суперником білоруської національної команди був Узбекистан.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Після виходу з "Динамо" Максим Цигалко виступав за білоруський футбольний клуб з Новополоцька "Нафтан", а потім грав в Казахстані за "Кайсар" та у Вірменії - за "Бананц".

Максим Цигалко, фото з вільних джерел
Максим Цигалко, фото з вільних джерел

У 2008 році Цигалко повернувся на батьківщину, приєднавшись до клубу "Савіт Могильов", проте вже через рік був змушений завершити кар'єру у віці 26 років через постійні травми.

Нагадаємо, скандальний Мілевський повернувся в український футбол

Як повідомляв портал Знай.ua, київське "Динамо" повернуло великого нападника перед матчами Ліги Європи з Брюгге

Також Знай.ua писав, форвард "Динамо" Бесєдін попрощався з Євро-2020 через допінг