Зараз персони Володимира Зеленського, Петра Порошенка, Юлії Тимошенко та Олега Ляшка знаходяться на слуху у більшості українців.

І ось в Інтернеті з'явилося цікаве відео-порівняння відомих політиків з собою ж, але 22 роки тому — в 1998 році.

Наприклад, Володимир Зеленський тоді навчався в Криворізькому економічному інституті Київського національного економічного університету і з 1998 року почав виступати у Вищій лізі КВК з командою "95-й квартал".

А ось Петро Порошенко вже тоді вперше отримав місце у Верховній Раді України, коли висувався на вибори від Соціал-демократичної партії (об'єднаної) (СДПУ (о)), і став володарем ордена "За заслуги" III ступеня — за багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток української державності.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Олег Ляшко, який зараз більше уваги приділив своиму співочого таланту, в 1993 році був редактором газети "Комерційні вісті" Міністерства зовнішньоекономічних зв'язків, а в 1998 році отримав диплом юридичного факультету ХДПУ ім. Г. Сковороди і брав участь в якості самовисуванця в парламенських виборах, але знявся до кінця волевиявлення.

Юлія Тимошенко - вже була народним депутатом України у ВР II скликання, будучи обраною по Бобринецькому виборчому округу №229 Кіровоградської області. Вона зуміла набрати більше 90% голосів виборців. І з травня 1998 року була нардепом III скликання по №99 округу Кіровоградської області.

Нагадаємо, Зеленський добудував міст у Запоріжжі, який стояв 55 років: "Ми змогли"

Як повідомляв "Знай.ua", Ляшко поклав око на Прикарпаття, чекає виборів - ЗМІ

Знай.ua писав, Європейська солідарність у Київській обласній раді хоче з'єднатися з колаборантом Януковича.