Колишня " Холостячка" Ксенія Мішина, яка за підсумками шоу віддала своє серце і сказала "так" стилісту Олександру Еллерту, опублікувала відвертий пост, де зізнається в коханні своєму обранцеві. В Instagram Мішиної з'явилося фото, де вони з Еллертом сидять на підлозі і чуттєво цілуються.

У кімнаті романтична напівтемрява, летить штучний сніг, розставлені свічки, на колишній "Холостячці" — плаття з високим розрізом і спокусливі панчохи. Словом, фотосесія вийшла досить відвертою, і разом з тим святковою. Мішина розповіла, що хоча багато хто може вважати це постановкою, між ними все по-справжньому і щиро.

" я люблю тебе @ellert_a і хоч ми і сказали ці слова сотню тисяч разів за останні три місяці, вони все так само трепетно відгукуються в мені. Я дякую Тобі за те, що проніс всю цю ніжність і близькість через своє життя до зустрічі зі мною ⠀ і давай так і будемо летіти, як зараз! Над планетами і кометами, вивчаючи і випромінюючи тільки наш з тобою космос?!"—- написала Мішина.

Думки шанувальників в коментарях розділилися. Одні як і раніше обурюються через вибір Мішиної, і не можуть змиритися з тим, що вона не вибрала Олексія Тригубенка. Інші захоплюються парою і бажають їм щастя.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомляли, наречений "Холостячки" Еллерт висловив все, що приховував про Мішиної: "а де Ксюю?".

Як повідомляв Знай.ua, підопічна Потапа Андраде забула про скромність в компанії напівголих красунь: "майже мільйон".

Знай.ua писав, Мішина стала Сашина: після шоу "Холостячка" Ксюша і Еллерт більше не розлучалися.