Жахлива за своєю жорстокістю історія сталася у Львівській області. Підлітки-шкуродери жорстоко розправилися з собакою. Чим саме їм не догодила бідна тварина-невідомо.

Крім того, що ці істоти, яких навіть язик не повертається назвати людьми, побили пса, вони ще й додумалися знімати це все на відео і викласти в інтернет. Тепер справою львівських шкуродерів зацікавилася поліція.

У мережі з'явилося відео, на якому підлітки розправляються над собакою. Бідну тварину засунули в мішок і били палицею. Точна кількість людей невідома, але на відео чутно два голоси – чоловічий і жіночий. Дівчина знімала " шоу " на камеру, і підбадьорювала хлопця. На відео чути фрази "Давай ще трішки... Ще, ще раз", і це супроводжується ударами палицею по мішку, де щосили лунають крики бідного пса.

Обережно! Відео містить ненормативну лексику і сцени жорстокості (18+)

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

За попередньою інформацією, шкуродери своєї мети домоглися-собака не змогла пережити знущань. Однак є надія, що справедливість переможе. Справою вже зацікавилася поліція Львівської області. Прес-аташе львівської поліції Світлана Добровольська повідомила, що відомство вже проводить перевірку за фактом.

Нагадавши, У місті під Києвом засікли нахабну руду бестію: почувається як вдома

Як повідомляв портал " Знай.ua", чотирилапі харків'яни зможуть знайомитися за допомогою програми

Також, " Знай.ua" писав, що криваві хижаки тероризують українців, Карпати стали небезпечними