Прес-штаб ООС у соціальній мережі Facebook продовжує розповідати історії українських героїв, які змушені захистити всіх нас і території від путінських окупантів.
Публікація починається з заголовка "Вогонь війни загартовує душі" та інформації про те, що черкащанин ігор спочатку міг стати пожежником і рятувати людей від вогню, але вже п'ятий рік рятує українців від війни.
Нині молодий хлопець є командиром відділення. А в армію відправився після успішного закінчення навчання в університеті і прощатися з військом не планує, маючи безліч планів на кар'єрне зростання по сержантській вертикалі. "Спочатку я служив у механізованій бригаді. Пізніше перевівся до десантно-штурмової. І хоч мені що тоді, що тепер пощастило з військовими колективами, зараз вже можу твердо сказати, що "десантура" - це таки еліта! За п'ять років служби підхід до сержантського корпусу змінився кардинально. Якщо спочатку я мріяв про офіцерські погони, то зараз пишаюся тим, що сержант! Звичайно, і відповідальність зросла. Додалося планування бойових операцій, навчання рядового складу...", - розповів Ігор.

При цьому чоловік все ж помічає збільшені ризики потрапити під снайперський вогонь путінських окупантів в нинішній ротації. Та й з провокаціями збройних формувань Російської Федерації його підрозділу доводиться час від часу зустрічатися. Він згадує про те, що їх обстріляли з ручного протитанкового гранатомета вже в перший день оголошеного перемир'я.
"Потім ще не раз помічали ворожі групи, частенько лунають постріли... Добре, що зараз ми використовуємо чимало сучасного обладнання для спостереження за ворогом вдень і вночі, а всі бійці забезпечені засобами захисту. Це дозволяє звести ризик для людей до мінімуму. А ще-приємно, що з кожним роком все більше гідних речей зроблено саме в Україні!", — підсумував командир відділення.

Нагадаємо, воїн ЗСУ Арсен на 8 день в зоні ООС отримав поранення, але не здався: кинув все заради служби в армії

Як повідомляв "Знай.ua", сержант "добрий" пішов захищати Україну, коли відібрали "найцінніше": "Не всі виявилися патріотами"

Знай.ua писав, хоробра Українка вирушила на Донбас, не вагаючись ні секунди: "Переможемо і виженемо ворога"

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще