Комуналку підвищать на Новий рік: за газ тепер доведеться платити ще більше, сушимо сухарі

Тариф на транспортування природного газу був введений в 2020 році. Не минуло й 1 року з моменту його введення, як його вже вирішили переглянути. Зрозуміло, в бік підвищення.

Свічка скорботи, фото: вільне джерело
Свічка скорботи, фото: вільне джерело

Зеленська раптово померла, українці не знаходять слів

На 89-му році життя зупинилося серце відомої української журналістки Катерини Зеленської. Жінка запам'яталася як талановита і чесна журналістка. Вона брала активну участь у діяльності Українського культорологічного клубу.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Окупанти обстріляли приватний сектор Водяного, фото: штаб ООС
Окупанти обстріляли приватний сектор Водяного, фото: штаб ООС

Путінські окупанти продовжують провокації на Донбасі: свята не заважають, ЗСУ терплять

Одне порушення режиму повного і всеосяжного припинення вогню було зафіксовано в районі проведення операції Об'єднаних сил за минулу добу, 26 грудня. Воно було помічено в районі відповідальності "Сходу" біля населеного пункту Березове.

Верховна рада - фото з сайту ВРУ
Верховна рада - фото з сайту ВРУ

Народним депутатам у Верховній Раді хочуть дозволити виступати російською мовою. Відповідна петиція з переліком статей Конституції з'явилася на офіційному сайті.
Володимир Зеленський / фото: сайт президента України
Володимир Зеленський / фото: сайт президента України
Олена Шуляк, народний депутат від фракції "Слуга народу", яка в ефірі каналу" Україна 24 " запропонувала штрафувати політиків, які використовують не українську мову у своїх публічних виступах. Так вона прокоментувала ініціативи колег про скасування штрафів за недержавну мову у сфері послуг.