Тариф на транспортування природного газу був введений в 2020 році. Не минуло й 1 року з моменту його введення, як його вже вирішили переглянути. Зрозуміло, в бік підвищення.

Національна комісія з регулювання енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) вже схвалила проект підвищення тарифів на транспортування природного газу для населення. Нові ціни в платіжках з'являться з 1 січня 2021 року. Такий "новорічний сюрприз" готують українцям комунальники.

Тарифи на комунальні послуги, фото: ua-energy.org
Тарифи на комунальні послуги, фото: ua-energy.org

Зокрема, клієнти АТ" Київгаз " будуть зобов'язані заплатити 0.33 грн за транспортування 1 м3 газу. Клієнти АТ "Київоблгаз" повинні будуть перерахувати 1.55 грн/м3. Дорожче за всіх заплатять клієнти ТОВ" Спектргаз", для них вартість транспортування 1 м3 природного газу складе 2.66 грн.

Рішення про перегляд тарифів пов'язане... з компенсацією за минулі роки! Зокрема, українці будуть зобов'язані зі своїх кишень заплатити за те, що облгази недоотримали виручку в період з 2015 по 2019 роки. Українці компенсують за свій рахунок різницю в цінах за цей період.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Тим часом за десять місяців 2020 року українці заплатили за ЖКП без урахування газопостачання та електроенергії 28,6 млрд гривень. Виходить, що за комуналку українці заплатили понад 101%. Заступник міністра розвитку громад і територій України Наталія Хоцяновська заявила, що "це не означає, що всі українці справно платять за спожиті послуги".

Нагадаємо, раніше Українців попередили про космічні штрафи за борги по комуналці: кого можуть "прив'язати" до батареї

Як повідомляє портал «Знай.ua» Українців змусять ще раз платити за ту ж комуналку: особливо важко буде без ОСББ

Також «Знай.ua " писав, що Тарифи на газ знову жахають українців: скільки доведеться платити за доставку в 2021