Овен

Овни, постарайтеся знайти час для того, щоб відвідати далеких родичів — вони вам завжди раді, а сьогодні особливо. Заодно і від побутових турбот відпочинете-домочадці неодмінно підуть назустріч вашим бажанням. З шанувальниками /прихильницями ситуація непроста-пора пояснити, що ревнощі не покращує взаємини.

З вами під одним знаком народилася Леді Гага. З цією виконавицею вас ріднить вміння бути ексцентричним і завзятість в досягненні своїх цілей.

Телець

Зараз в Ваших силах поправити відносини в родині, якщо вони похитнулися. Або значно зміцнити їх, якщо все в порядку. Навіть, якщо для цього доведеться багато попрацювати, у Вас все обов'язково вийде. Приготуйте сніданок на всіх, часу відніме небагато. Поїдьте всією сім'єю в магазин і купіть якусь приємну дрібницю для дому

Під одним знаком Зодіаку з вами народилася Настя Каменських. Як і ця співачка, ви відрізняєтеся завидною працьовитістю і умінням стати душею будь-якої компанії.

Близнюки

Ні в якому разі прийшовши додому не "окопуйтесь" перед телевізором, напевно у Близнюків знайдеться не одна справа, яка вимагає вашої пильної уваги. Почитати на самоті ви ще встигнете, а сьогодні важливо, щоб якомога більше приділили часу своїм чадам і домочадцям, рідко коли зірки так до цього розташовують.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Ваш зодіакальний "брат": Х'ю Лорі. Ваша спільна з ним риса-чарівність, проти якого неможливо встояти.

Рак

Раки сьогодні спостерігається така дивина-чим більше ви відпочиваєте, тим сильніше втомлюєтеся. Так що, постарайтеся зайнятися важливими справами, а відволіктися від роботи можна у вечірній час доби. Любовна сфера порадує новими знайомствами і яскравими зустрічами-Купідон знову на потрібній хвилі, та й шанувальники / шанувальниці теж в ударі

Під однією зіркою з Вами народився Валерій Меладзе. Ваша спільна риса: чуттєвість і творча жилка.

Лев

Леви, у Вашому житті сьогодні все гладко і безхмарно. Атмосфера в сімействі комфортна, відносини з родичами гармонійні, а чого ще бажати? Багатьох з вас потягне на романтичні пригоди – в любовній сфері проблем теж не передбачається. Шанувальники / шанувальниці готові виконати будь-яке ваше бажання.

З вами під одним знаком Зодіаку народилася співачка Нюша. Ви схожі на неї почуттям власної гідності, гострим розумом і вмінням бути в центрі уваги.

Діва

Діви, будьте делікатними і ввічливими — сьогодні у Вашому оточенні повно ніжних і вразливих створінь. Головне, щоб ці вразливі хлопці не сіли до вас на шию — тримайте дистанцію. Увечері чекайте сюрпризів від шанувальників / прихильниць - вони вирішили влаштувати перевірку на міцність. Підіграйте їм, нехай порадіють.

Як і вам, знак зодіаку Діва дістався співачці Бейонсе. Вас з нею ріднить мужність при подоланні життєвих труднощів і вміння діяти витончено і креативно в будь-яких обставинах.

Терези

Терези, сьогодні ви витаєте в хмарах і не помічаєте сумних осіб домочадців. Але ж близькі люди потребують вашої підтримки. Візьміть участь в сімейних заходах і не ігноруйте прохання родичів. Увечері у представників вашого знака з'являться цікаві творчі ідеї-постарайтеся не затягувати з їх реалізацією

Вам, до речі, невимовно пощастило — вашим зодіакальним "двійником" є красень Мікеле Морроне. Як правило, представники вашого знака скромні, але в той же час надзвичайно гарячі.

Скорпіон

Скорпіони, вас чекає хороший і насичений день, проте для повного щастя вам буде не вистачати дружнього спілкування. Приятелі кудись сховалися, і доведеться постаратися, щоб витягнути їх з притулку. У справах сімейних сьогодні все складається майже ідеально-скажіть спасибі старшим родичам, це повністю їх заслуга.
Під одним знаком з Вами народилася знаменита блогер і Instagram-модель Олена Омович. Ви прагнете до досконалості, і вас нічого не зупинить. Тому Ваше життя складеться найкращим чином.

Стрілець

Покваптеся! Якщо ви дійсно хочете досягти того щастя, яке ви собі намітили, і з тією людиною, яку любите, то діяти слід максимально швидко і оперативно!

Під вашою зіркою народився також епатажний Оззі Осборн! Як і Він, ви плювати хотіли на думку оточуючих і прекрасні в своєму неповторному стилі і готовності йти проти системи.

Козоріг

Козероги, розташування планет обіцяє удачу, по крайней мере, сьогодні у представників вашого знака не буде приводів ображатися на долю. Тим, хто перебуває в шлюбі, зірки радять бути обережніше — є ризик образити обранця/обраницю. Якщо що, телефонуйте сімейним друзям - вони давно мріють поділитися з вами секретом щастя.

Під однією зіркою з вами народилася рок-виконавиця, колишня учасниця гурту "ВІА Гра" і талановитий автор власних пісень Альона Вінницька. Ваша спільна риса: вміння домагатися поставлених цілей, незважаючи ні на що.

Водолій

Водолії, навіть зірки почервоніли від задоволення, коли прочитали гороскоп для вашого знака — сьогодні вас чекає приголомшливий день. Тут і любовні пригоди, і фінансові сюрпризи, а на десерт — посиденьки з друзями. Ще й на шопінг час залишиться, але це вже ви як-небудь самі, на небесах і без магазинів турбот вистачає

Серед знаменитих Водоліїв яскравою зірочкою горить Тіна Кароль. Відмінна риса знака-вміння себе піднести і справити враження.

Риби

Вас завжди тягнуло до всього незвіданого і незвичайного. Це стосується цікавих людей, місць і речей. Все це притягує Вас, як магнітом, звичайно, до тих пір, поки приносить вам задоволення. На щастя, сьогодні Всесвіт вирішила вас почути і послати вам захоплюючі пригоди і знайомства. Так що приготуйтеся отримати море позитиву.

Вам пощастило народитися під одним знаком із зірковим тренером Анітою Луценко. Вас з нею об'єднує вміння мотивувати і зарядити позитивом оточуючих і ніколи не зупинятися на досягнутому.