Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram.

Нещодавно, 18 грудня, знаменитість презентувала численним шанувальникам довгоочікувану новинку - кліп на пісню "moLOko", режисером якого став Алан Бадоєв. Так, артистка зняла під власний трек невелике відео, позуючи в гримерці і показуючи, яким непростим буває закулісся.

Так, артистка приміряла масивну білосніжну шубу і брючний костюм, доповнивши образ футуристичними сонцезахисними окулярами і блискучою водолазкою, суцільно прикрашеною паєтками. На задньому фоні були чутні крики, адже попередній співак на сцені затягнув свій виступ, забираючи час Світлани.

"Мороз і сонце...

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

День чудовий 👻
💥
Передноворічна суєта триває 😇

А мені вона так подобається... 😂👻"

Фолловери не пройшли повз, але звернули увагу на хутряну шубу Лободи, висловивши надію, що та була створена зі штучного хутра: "первісні люди((( таке одягти... як з печери", " а шуба сподіваюся не з мертвих тварин?", "Скільки бідних тварин довелося вбити, щоб Ви, Світлана, носили їх шубу на собі?", "Сподіваюся шуба штучна. Про інше навіть подумати страшно.".