Популярній українській співачці Світлані Лободі, окрім численних талантів і романів, приписують велику кількість скандальних історій. Деякі з них правда, а інші - просто вигадка.

Спеціально для наших читачів ми зібрали топ-5 найгостріших скандалів, які траплялися з артисткою за останній час, і які дійсно помітили реальні люди, експерти, зірки і т. д.

Про ці історії стало відомо завдяки численним публікаціям ЗМІ, а також заявам, які робила Світлана Лобода в соціальних мережах.

Номер Лободи у ванній, скріншот: YouTube
Номер Лободи у ванній, скріншот: YouTube

Премія "Золотий грамофон"

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут
Показати ще

Лободу звинуватили в плагіаті її танцю з ванною, який вона повинна була виконати на церемонії вручення премії "Золотий грамофон" в Москві. Претензії українській зірці пред'явила танцівниця Єлизавета Зворигіна. Вона стверджує, що Лобода повністю вкрала ідею танцю.

Схожий на Дзюбу хлопець, скріншот: YouTube
Схожий на Дзюбу хлопець, скріншот: YouTube

Підтримка футболіста, який "любить тримати себе в руках"

Співачка Світлана Лобода виступила на захист футболіста Артема Дзюби після скандалу з публікацією інтимного відео. Артистка заявила, що її обурює рішення тренера Станіслава Черчесова не викликати капітана російської збірної на майбутні матчі.

Регіна Тодоренко, фото Instagram
Регіна Тодоренко, фото Instagram

Домашнє насильство і Тодоренко

Світлана Лобода та її продюсер Наталія Крапівіна заступилися за зацьковану глядачами Регіну Тодоренко. Блогерка в ефірі для журналістів мала необережність сказати, що жінки самі винні в тому, що їх б'ють чоловіки.

Пізніше Регіна публічно вибачилася за це формулювання, але аудиторія все одно зажадала у деяких іменитих компаній розірвання контрактів з телеведучою. На допомогу дружині Влада Топалова поспішили Крапівіна і Лобода. Продюсер Світлани на особистій сторінці в Instagram заявила, що знає Тодоренко як "світлу і добру людину".

Хамство в аеропорту "Шереметьєво"

Мабуть, однією з найрезонансніших стала ситуація, яка сталася з українською співачкою в російському аеропорту "Шереметьєво". Справа в тому, що Світлана залишилася незадоволена якістю обслуговування в VIP-залі і обрушилася з нецензурною лексикою на співробітників аеропорту.

На відео, яке опублікували в мережі, можна чітко почути голос Світлани: "Мені не потрібні вибачення, мені потрібен професіоналізм в роботі". Вона також додала, що, наприклад, якщо вона дає концерт, то робить це як востаннє, викладаючись на всі 100%.

Сергій Лазарєв, фото: YouTube
Сергій Лазарєв, фото: YouTube

Сварка з Сергієм Лазарєвим за лаштунками

За лаштунками престижної російської премії "Муз-ТВ" у співачки виник конфлікт з колегою – Сергієм Лазарєвим. Нібито співак непристойно висловився на адресу Світлани і навіть образив її, тому що артистка виконала на сцені шість пісень, в той час як Сергій не зміг заспівати один свій хіт з технічних причин.

Довгий час співачка не коментувала сварку з артистом, але пізніше в інтерв'ю з Ксенією Собчак Світлана зізналася, що відписалася в Instagram від Сергія Лазарєва і тепер чекає від нього вибачень, адже вважає, що він неправий.

Раніше повідомляли, засмучена Лобода поділилася переживаннями.

Як повідомляв Знай.uа, Світлана Лобода змусила фанатів понервувати новим фото.

Знай.uа писав, Лобода відзначила річницю відтоді, як перевернулося її життя.