У вівторок, 29 грудня, майже на всій території України прогнозується дощова погода з "плюсом". Опади повернуться в західні області, а також пройдуть на Півночі країни і в деяких центральних регіонах.

За прогнозом синоптиків Укргідрометцентру, у західних областях вдень температура повітря становитиме від +7 до +13 градусів. Дощі очікуються на Закарпатті та у Львові, на Прикарпатті буде сухо.

У центральних областях опади можливі лише в Черкасах. Температура повітря вдень досягне максимальної позначки +9 градусів. Вночі температура складе максимум +4 градусів.

Дощ, фото: Pixabay
Дощ, фото: Pixabay

У північних областях випадуть опади у вигляді дощів. Вдень там повітря прогріється до +4 градусів, а вночі температура повітря складе -1 -3 градусів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Тим часом у східних регіонах буде сухо. Температура повітря складе -1 +3 градусів. На Півдні вдень температура повітря підніметься до +13 градусів. Вночі температура опуститься до + 5 градусів. Без опадів.

У Києві у вівторок буде хмарна погода з самого ранку, а до вечора почнеться дрібний дощ. Температура повітря вдень складе близько +8 градусів, а вночі температура в столиці опуститься до +2 градусів.

погода на 29 грудня, фото з сайту Укргідрометцентру

Народний прогноз погоди в Україні

29 грудня вшановується пам'ять святого пророка Аггея, десятого з дванадцяти малих пророків. Якщо в цей день буде морозна погода, то вона протримається до Хрещення (19 січня). За спостереженнями, погода 29 грудня вказує на погоду майбутнього квітня.

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.

Також портал Знай.uа писав, що зима в Україні в найближчі кілька років буде теплою і безсніжною, заморозки стануть справжньою рідкістю.