У Республіці Комі сталася історія, яка змушує серце обливатися кров'ю і одночасно розриватися від любові і вдячності до собак. Ці істоти готові жертвувати життям, щоб врятувати свого господаря. Маленький песик Джессі породи джек-рассел тер'єр врятував 10-річного хлопчика від атаки вовка. На жаль, сам собачка при цьому загинув.

Це сталося на дорозі поруч з будинком, неподалік від лісу. Хлопчик грав з іншими дітьми у дворі, але вирішив сховатися за парканом у заметі. У цей момент через дерева здався силует вовка. Хижак був або дуже голодним, або заражений сказом, так як в нормі вовки не підходять так близько до осель людей.

Безтурботний малюк-легка нажива для вовка. Хижак з великою ймовірністю накинувся б на хлопчика, але втрутився відважний Джессі. Тер'єр вискочив з дому і накинувся з гавкотом на вовка. Вовк схопив собаку і втік з ним в ліс.

Відео не рекомендовано до перегляду людьми зі слабкими нервами та особами до 18 років

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Як повідомляє Telegram-канал Mash, хлопчик побіг в будинок і розповів все батькові. Той зібрав сусідів і пішов слідами звіра. Очевидно, вовк відчув людину, і тому кинув собаку. Стікаючого кров'ю Джессі знайшли в лісі. Через кілька годин хоробрий песик помер у ветеринарній клініці.

Батько дітей розповів журналістам, що тер'єр Джессі був улюбленцем всієї родини, а сестра врятованого хлопчика засипала з ним в обнімку.

Нагадаємо, що кішка постійно кидала своїх кошенят і тікала в ліс. Коли з'ясувалося навіщо, господиня плакала

Як повідомляв портал "Знай.ua", чотирилапі харків'яни зможуть знайомитися за допомогою програми

Також, "Знай.ua" писав, що криваві хижаки тероризують українців, Карпати стали небезпечними