Популярна українська співачка і ведуча "Танці з зірками" Тіна Кароль часто радує шанувальників новими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram.

Зараз вона знову нагадала про вийшов музичному спектаклі про 15-річну кар'єру на сцені під назвою "Ювілейний альбом".
"Виставу "Ювілейний альбом" слухай на @spotify, @applemusic та за підтримки @hitfm_ua", - написала вона у підписі до відео із записом виконання пісні"Закрили твої очі". У момент, поки звучать рядки, в публікації наближаються і віддаляються знімки, зроблені на одній з фотосесій: "Як ти живеш навіть не знаю, дивна стіна мене тримає... Закрили твої очі, закрили мені, нас хтось тримає на землі. Скільки людей вже на колінах".
Тіна Кароль постала в білосніжному купальнику, який дозволяє розглянути об'ємний бюст виконавиці.

"Тіна увірвіться в наше життя як птах 😂 ми сумуємо за лайф сторіс", "Спочатку подумала реклама мазі для суглобів", "Iноді щоб побачити все потрібно закрити очі...", "Альбом нереальний, шалено сумуємо", "Тінаааа, де ти, що ти, як ти?!!!! скучамбаааааав😍 ❤️❤️ Повернись в стріс, ми все пробачимо...", "Ви найталановитіша співачка і найкрасивіша. Браво і спасибі", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, губи і очі на все обличчя - Тіна Кароль налякала фанатів пластикою

Як повідомляв "Знай.ua", Балан в минулому? Тіну Кароль помітили з молодим "обранцем": "Пора груди прикривати"

Знай.ua писав, Тіна Кароль поманила звабливими знімками біля басейну

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще