Українська акторка, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають за серіалом "Кріпосна", розмістила зворушливий пост, присвячений її 8-річному сину.

"Побачивши, як Платон на кілька годин захопився подарунком, я ще раз зрозуміла, якою ж владою ми батьки володіємо. Так просто, здійснювати дивовижні чудеса, які на рівні відчуттів наші діти ніколи не забудуть. А для кого, якщо не для них старатися?! Якщо і є в житті людини ангели-хранителі, то в моїй такою людиною є синок.

Все найкраще зі мною відбувалося завдяки йому. Рішучість, сила і непохитність, ось якості які я отримала в нагороду за шлях материнства! Час, коли ми разом, це той самий незабутній подарунок, яким я хочу ділитися і зберегти назавжди.

Ксенія Мішина з сином, фото з Instagram
Ксенія Мішина з сином, фото з Instagram

Мій рідний, талановитий, іноді зухвалий, не по роках дорослий, мій унікальний. Мій син, просто є. Я намагаюся приймати його і не намагаюся переробити. Не ставити за нього детальки Lego, а дати йому відчуття, що навіть якщо він помилиться, я завжди допоможу. Моє головне завдання, не формувати його, а зберегти його індивідуальність. Не зламати! Вже зараз буває складно і як мама, я бачу як краще, але в той же час, як мудрість в мені говорить, це не лише твій син, це і чоловік, ти повинна поважати його і його рішення.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Так буває складно, але частіше легко. У нас є довіра і дружба і ми завжди намагаємося домовитися! Але поки я бачу як горять його очі, якими він дивиться на мене, я найщасливіша на світі", - написала Ксенія.

Нагадаємо, раніше Мішина зізналася, як розлютила Еллерта на день народження: "Весь сюрприз полетів".

Як повідомляв портал Знай.uа, Мішина стане мамою вдруге, подарує переможцю "Холостячки" Еллерту не лише своє серце.

Також портал Знай.uа писав, що Ксенія Мішина розповіла, як їй живеться з Еллертом після "Холостячки".