Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Зараз же вона порекомендувала починати їжу з порції овочевого салату для людей, які прагнуть схуднути. За її словами, це допомагає контролювати апетит і зменшує ризик переїдання.

"Мої улюблені продукти для салату: помідор, огірок, редька, рукола, кріп і петрушка, перець, авокадо, гранат, морква і буряк, яблуко, брокколі, обожнюю цибулю в салаті, листя айсберг, нут, кедрові горішки, тунець, редиска, капуста, Бебі моцарелла, оливки", — написала жінка в підписі до публікації, на якій зображені деякі із зазначених інгредієнтів.

"Я теж люблю весь цей список плюс кукурудзу і варені яйця. А взимку додаю трохи каперсів або маринованих огірочків", "А я і так овочевий салат люблю, хоч і не прагну худнути. Худнути нікуди мені", "Крім огірків, помідорів і листя салату нічого не можу більше придумати..", "Я люблю буряк, капусту цвітну і брокколі, помідори.. а ось зелень не дуже мені йде", "Найчастіше одним салатом і наїдаюся 😅 потім вже не хочеться нічого)", — написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо , тренер "Зважених та щасливих" показала їстівну ялинку: сподобається дорослим і дітям

Як повідомляв "Знай.ua", тренер з "Зважені та щасливі" Аніта Луценко показала макіяжне перетворення: "Шкіра світиться"

Знай.ua писав, Аніта Луценко розважилася, підробляючи касиром: "Спритність нам на допомогу"