Популярна українська хореограф і танцівниця, переможниця шоу "Танці з зірками 2018", партнерами по танцях якої були Володимир Остапчук, Юрій Ткач та Ігор Ласточкін, активно веде сторінку в Instagram.

Нещодавно знаменитість поділилася радісною новиною, яку вони з чоловіком Іваном довгий час приховували від шанувальників - 11 вересня о 18:25 з'явився на світ їх з чоловіком довгоочікуваний син. Хлопчика назвали Домінік. Варто відзначити, що Ілона та Іван також виховують маленьку доньку Валерію.

Радісна матуся не збирається довго сидіти в декреті і вже активно приходить у форму після пологів. Красуня вирішила видати список кращих подарунків на Новий рік 2021 для коханиї дружин і дівчат, зазначивши, що чоловіки не розуміють натяків. При цьому Ілона також застерегла, від чого краще утриматися: забудьте про презенти у вигляді кухонного інвентарю, подарунків для всієї сім'ї, а не тільки для коханої і абонементах у фітнес-клуб і на лазерну депіляцію.

"Що подарувати їй на Новий Рік?!

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Не знаю як у вас,але мій чоловік @khomiachukivan ніколи не розумів натяки,випадково відкритий журнал на потрібній сторінці, фото переслане на Viber зі словами мовляв "красиво так 😍 🤪" і так далі можна продовжувати нескінченно.

Звичайно я його за це не звинувачую,адже ми з різних планет,звідки йому знати те,що у мене в голові😂 і що саме я хочу від нього.

Тому вважаю своїм обов'язком допомогти всім вам, дорогі наші чоловіки і просто в "лоб" дати кілька корисних ідей для подарунка☺️

✅love story( фотосесія, можна тільки для неї,можна разом)
✅кращі друзі дівчат- це 💍
✅сертифікат в салон, спа-салон, курс масажів.
✅сертифікат в її улюблений магазин одягу, ну або самі купіть їй вбрання, якщо впевнені в розмірах і смаку
✅можна просто влаштувати шопінг
✅парфуми, косметика, Аксесуари ніколи не будуть зайвими в її гардеробі
✅путівка в теплі країни, якщо бюджет дозволяє
✅новенький гаджет або аксесуари до нього📱
✅Спідня білизна завжди в моді
✅романтична вечеря при свічках, за умови, що це незвичайне місце, де ви раніше не були

Ні в якому разі не дарувати ⛔️, якщо тільки сама попросить️ ️
❗️кухонний інвентар
❗️абонемент а спорт зал або в салон лазерної епіляції
❗️подарунок, який нібито їй, але в користування для всієї родини

Фух, начебто все...😂🙏"

Нагадаємо, Ілона Гвоздьова розповіла, хто в родині заробляє більше.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" згадала про часи до слави

Також портал "Знай.uа" писав, що Ілона Гвоздьова після "Танців з зірками" видала, як поєднувати вагітність і спорт