Шоколадний десерт за цим рецептом виходить легкий і дуже смачний. Бісквіт з вершковим кремом просто зачарує вас і ваших гостей своїм незабутнім смаком.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти для бісквіта:
- 3 яйця
- 1 стакан цукру
- 50 мл рослинної олії
- 50 мл молока
- 70 г борошна
- 3 ст. л какао
- пів ч. л розпушувача
Просочення бісквіту:
- 170 мл молока
- 3 ст. л. цукру
- 1 ст. л какао
Полива:
- 200 мл молока
- 5 ст. л цукру
- 4 ст. л какао
- 50 г вершкового масла
Інгредієнти для крему:
- 250 мл вершків 33%
Приготування:
Шоколадний бісквіт випікаємо при 180 С приблизно протягом 20 хвилин. Після того, як він охолоне проколюємо виделкою, і поливаємо просоченням. Просочення можна трохи нагріти перед тим, як полити. Холодні вершки збиваємо на високій швидкості і мастимо на бісквіт.
Інгредієнти для глазурі проварюємо хвилину на вогні, і після охолодження глазурі додаємо туди вершкове масло. Тепер поливаємо повітряний крем глазур'ю. Залиште готовий десерт в холодильнику на 2 години.
Нагадаємо, Марина Боржемська показала, як готувати швидкі і корисні страви: рецепт салату і печеної риби з гарбузом
Як повідомляв портал "Знай.ua", "Яблуко" з буряка та м'яса: рецепт яскравої закуски на Новий рік. Овочево-м'ясна закуска у вигляді яблука - це ідеальна страва на Новий рік. Вона яскрава, смачна і легко готується!
Також "Знай.ua" писав, 5 закусок до Нового Року: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий новорічний стіл передбачає велику кількість закусок і салатів. Пропонуємо рецепти на швидку руку, щоб без зайвої мороки накрити домашній стіл на Новий Рік.