Остання середа 2020 року потішить українців теплом та сонечком.

В більшості регіонів України, крім західних, без опадів, подекуди лише туман чи мряка зволожуватимуть повітря. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко.

30 грудня у всьому світі відзначають День загортання подарунків. Таке свято особливо доречне в переддень Нового року. За традицією подарунок потрібно спакувати власноруч, а якщо до оформлення додати ще й позитивні емоції та гарні побажання, то подарунок вийде справді чарівним. У цей день погода подарує українцям теплу погоду, загорнувши її у сонячні промені та пухкі хмаринки.

За прогнозами синоптиків, 30 грудня, в останню середу 2020 року в Україні трохи потеплішає. Середня денна температура повітря складе +8 градусів. Більшість регіонів охоплять хмари, які принесуть в деякі місця дощі.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Так, за прогнозом Діденко, в західних областях місцями очікується дощ, у Карпатах із мокрим снігом.

Те саме кажуть і синоптики з Укргідрометцентру. За їхніми прогнозами на Західній Україні протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. У другій половині дня очікується дрібний дощ, який падатиме до самого вечора. Попри це, температура повітря становитиме +7...+9 градусів.

На Сході сонце лише зрідка ховатимуться за хмарами. Опадів тут синоптики не прогнозують. Термометри там покажуть +3…+5 градуси.

На Півночі України ранок і день пройдуть без опадів. Увечері можливий дрібний дощ. Повітря там прогріється до +6...+8 градусів.

На Півдні стовпчики термометрів максимально покажуть +10...+12 градусів. А в окупованому Криму повітря прогріється аж до +12...+14 градусів.

Попри теплу погоду в Україні утримається рвучкий вітер, південного та південно-східного напрямків, прогнозує Наталка Діденко.

У Києві 30-го грудня очікується хмарна волога погода, проте без суттєвих опадів. Вітер поривчастий, некомфортний. Температура повітря вночі +3+5 градусів, вдень +5+7 градусів.

Новий рік у столицю прийде із дощем та теплою погодою.

погода в Україні, фото unian
погода в Україні, фото unian

Нагадаємо, погода на Новий Рік готує українцям сюрприз під шампанське та олів'є.

Як повідомляв портал Знай.ua, "підкорювачка Андріївського узвозу" в ожеледь стала зіркою, поки її мама плакала. Марія Моїсеєнко виявилася гімнасткою і знала, як правильно падати

Також Знай.ua писав, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму.