У Нігерії різко посилилася проблема нестачі продовольства. До цього призвели конфлікти, економічний спад, екстремальні кліматичні умови та пандемія коронавірусу.

Жителі Нігерії через дії ісламістів змушені перебувати в таборах біженців. Там зараз не вистачає не тільки їжі, а й води.

Представник Всесвітньої продовольчої програми (ВПП) ООН Клаудія а по раніше заявляла, що в найближчі місяці в Нігерії погіршиться ситуація з голодом, в результаті чого мільйони людей опиняться на межі виживання.

Експерти вважають, що на даний момент дефіцит продуктів відчувають десятки мільйонів людей.

Якщо різко ситуація не зміниться, то мільйонам людей загрожує смерть від голоду. Народ бере штурмом продуктові склади. Не вистачає не тільки їжі, але і води. В ООН кажуть, що в усьому винна пандемія ковіда і екстремальні кліматичні умови.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, промоклого і голодного дитини всю ніч не впускали в будинок родичі .

Як повідомляв Знай.uа, у полон піратів потрапило 6 українців, дочка моряка благає про допомогу.

Також Знай.uа писав, що мандрівник показав, як укладають шлюби з 12-річними на Близькому Сході.