Зараз всі футболісти Української Прем'єр-ліги перебувають у відпустці, яку багато хто з них проводять на закордонних теплих курортах, незважаючи на карантинні обмеження через коронавірусну інфекцію.

Так, нещодавно футболіст донецького "Шахтаря" Валерій Бондар і його нова дівчина Дар'я Савіна, яка раніше зустрічалася з динамівцем Владиславом Супрягою, вирушили під час відпустки в Домініканську Республіку.

Закохані дуже часто публікують сонячні фотографії з популярного курорту, серед яких є багато романтичних та навіть пікантних.

"Найкращий відпочинок❤️", - написав гравець "Шахтаря".

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Варто зазначити, що один з останніх кадрів, який футболіст розмістив у своїх Insta Stories, спантеличив багатотисячну аудиторію.

Бондар підписав дивний кадр з Савіною, а також двома папугами і мавпочкою наступним чином: "Два папуги і дві мавпи", додавши емодзі серця.

Валерій Бондар і Дар'я Савіна, скріншот Insta Stories

При цьому де на фотографії два папуги зрозуміло будь-кому, також легко можна виділити і одну мавпу, але ось з другою з'являється питання. Не до кінця ясно – футболіст назвав "мавпою" себе, подругу або просто прорахувався.

Нагадаємо, Даша Савіна стала відома вболівальникам як дівчина Владислава Супряги – українського футболіста, гравця київського "Динамо". Тепер красуня зустрічається з гірником Валерієм Бондарем.

Як повідомляв портал Знай.uа, динамівець Денис Попов грубо відповів колишній, яка тепер з гравцем Шахтаря: "Свисток здуй".

Також портал Знай.uа писав, що гравець "Шахтаря" повів дівчину у зірки "Динамо", у футболіста здали нерви: "Ось зараз почав поважати".