Відома українська співачка Аліна Гросу після розкішного весілля в Італії і декількох місяців шлюбу розлучилася з чоловіком-москвичем Олександром Комковим і повернулася до рідного Києва.

25-річна знаменитість часто публікує красиві і цікаві пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так, нещодавно Гросу поділилася з багатотисячною аудиторією крутим роликом, в якому згадала всі свої досягнення за 2020 рік, що минає.

"Всім привіт❤️ вирішила підвести підсумки цього року☺ він був важким для всіх нас, але незважаючи на все, досить продуктивним. Я щаслива, що він закінчується і впевнена, що наступний для всіх нас буде набагато краще!!))) вже написала собі план на 2021😋 а ви ставите собі цілі ?) записуєте їх?) чого плануєте наступного року досягти?) "- зазначила у підписі до ролика Гросу.

"суперські досягнення за 2020 рік, в 2021 році буде ще більше крутих досягнень", "Вітаю з наступаючим Новим роком і срібною кнопкою", " яка розумничка чарівна❤️", - коментують пост користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що розведена Аліна Гросу зробила зізнання під ялинкою і об'їлася солодощами "від депресії".

Як повідомляв портал Знай.иа, Аліна Гросу зворушила кадрами з минулого і нагадала про важке дитинство: до сліз.

Також портал Знай.иа писав, що Аліна Гросу видала кращий подаруночок до Нового року 2021 своїми руками: "ще в 16 років".