Популярна українська співачка Аліна Гросу після розкішного весілля в Італії і декількох місяців шлюбу розлучилася з чоловіком-москвичем Олександром Комковим і повернулася до рідного Києва.

При цьому артистка не перестає активно користуватися соцмережею Instagram, регулярно розміщуючи на своїй сторінці свіжі пости.

Так, нещодавно Аліна поділилася з багатотисячною армією шанувальників зворушливим архівним фото в Insta Stories. На знімку зображений її молодший брат Михайло, якому цього року виповнилося три рочки.

Хлопчик сидить вдома на горщику без штанів і дивиться в камеру, поки його знімає на телефон зіркова сестра. Ймовірно, фотографія була зроблена коли Міша ще був зовсім маленьким. Варто зазначити, що знімок дійсно вийшов дуже милим.

"Ось моя найулюбленіша булочка", - ніжно підписала кадр Аліна Гросу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Insta Stories Аліни Гросу, скріншот

Раніше ми писали про те, що Аліна Гросу підготувала українцям новорічний подарунок. Зірка відправила шанувальникам подарунок, проте який конкретно вона не розкрила.

Нагадаємо, що раніше Аліна Гросу вперше після розлучення заговорила на сердечну тему: "Люблю тебе навіки".

Як повідомляв портал Знай.uа, Аліна Гросу показала рідкісні кадри з мамою – такою її ніхто не бачив.

Також портал Знай.uа писав, що Аліна Гросу вперше зізналася, кому зобов'язана своєю кар'єрою: "Подарувала мені пісні".