Турецька актриса Мер'єм Узерлі отримала всесвітню популярність після ролі Хюррем Султан, коханої дружини Сулеймана в серіалі "Величне століття".

Вогненно-руда султанша підкорила серце не тільки могутнього правителя, а й величезної аудиторії глядачів. Однак останні знімки в Instagram Мер'єм показали, що Узерлі не тільки більше не руда, але і глибоко вагітна. Після відходу з "Величного століття" вона вирішила цілком присвятити себе любові і сім'ї.

На фото "Хюррем" постала в бордовому костюмі з пишними рукавами, що нагадує Східний, який відкриває найцінніше. Ці кілька фотографій з оголеним животом на пізніх місяцях викликали бурхливу реакцію у користувачів соцмережі.

Мер'єм хвалили на всіх мовах, адже" Чудовий вік " дивляться у всьому світі. Фотографії світяться грацією і ніжністю. Мер'єм-одна з тих жінок, яким вагітність до лиця.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, зірка" чудового століття " Мер'єм Узерлі повернулася до ролі Хюррем, фанати застигли в очікуванні.

Як повідомляв Знай. ua, відчайдушний вчинок Хюррем вразив султана Сулеймана до глибин душі, любов була занадто сильною.

Також Знай. ua писав, що Турецька Роксолана, як Хюррем захопила султана Сулеймана і його рідню в полон.