Популярний український журналіст, телеведучий телеканалу "1+1" Єгор Гордєєв потурбувався про те, щоб його глядачі змогли смачно і ситно поїсти проводжаючи 2020 рік. Так, Єгор поділився своїми найцікавішими рецептами, які з'явилися в його кулінарній книжечці завдяки програмі "Сніданок з 1+1".

Про це стало відомо завдяки публікації Єгора Гордєєва в мережі Facebook.

Єгор Гордєєв, фото: Facebook
Єгор Гордєєв, фото: Facebook

"Останні кілька місяців двадцятого у мене пройшли під знаком кулінарії в ефірах "Сніданок з 1+1". Нарешті я навчився готувати... Сподіваюся, що все ж смачно. Ділюся з вами моїми улюбленими рецептами", - пише Єгор.

Публікація Єгора Гордєєва, скріншот: Facebook
Публікація Єгора Гордєєва, скріншот: Facebook

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Публікація Єгора Гордєєва, скріншот: Facebook
Публікація Єгора Гордєєва, скріншот: Facebook

Можна помітити, що Єгор опублікував відразу п'ять своїх рецептів. Разом з телеведучим наш читач може навчитися готувати сирні кульки з журавлиною, сирну запіканку з яблуками, картопляну запіканку в чашці, запіканку з фаршем і рисом, а також солодкі "їжачки".

Варто нагадати нашим читачам, що грудень стрімко мчить до свого логічного завершення, а разом з ним і 2020 рік. Перед новорічними святами українці вже починають готувати святкові салати і складають меню до столу, щоб було чим здивувати домашніх, гостей, а також порадувати себе. Однак між усією цією метушнею можна зробити перерву на чай. Тактична пауза для гарячого і смачного напою. А до чаю можна зробити неймовірний десерт на бісквіті.

Раніше повідомляли, приготуйте домашній глінтвейн на зимові свята: зігріє на вулиці і розслабить вдома.

Як повідомляв Знай.uа, дивовижна новорічна закуска з тунцем і сиром: вам смачно, фігурі корисно.

Знай.uа писав, новорічні салати почекають: простий рецепт для чайної паузи-цей бісквіт хочеться ще і ще.