Вкрай загадкова історія трапилась з Ольгою Бузовою, вірніше з її грудьми - вони десь щезли.

Шанувальники популярної російської співачки та телеведучої Ольга Бузова добре пам'ятають, як рік тому у неї раптово з'явилися груди та змусили подруг ведучої вимолювати у неї телефончик пластичного хірурга. Та зараз все повернулося і груди загадковим чином щезли - просто магія якась.

Фанати Бузової стурбовані її худорбою та відсутністю округлих форм - у телеведучої пропали груди та навіть попа і стало помітно, що з Ольги дивним чином випарувалися приблизно два розміри.

Практично під кожною новим фото Бузової коментарі про те, що Ольга дуже сильно схудла.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ольга Бузова, фото: Instagram
Ольга Бузова, фото: Instagram

Зараз Бузова влаштувала собі відпустку на Мальдівах та поділилася першими кадрами з відпочинку. Романтичні канікули Ольга влаштувала собі з Давою.

Бузова розмістила в Instagram відео, на якому закарбувала себе з коханим за столом на пляжі. А також запостила фото, де вже постала без Дави. Телеведуча не упустила випадку, щоб причепуритися. Вона вбралася в шифонову міні-сукню з рюшами коралового кольору.

При цьому телеведуча засвітила груди. Шанувальники знову були спантеличені.

"Груди знову пропала", "Занадто сміливе декольте", "Оля, який сором !!", "Не красива, худа стала", - прокоментували пост передплатники.

Ольга Бузова, фото: Instagram
Ольга Бузова, фото: Instagram

Нагадаємо, Кіркоров напився і нахамив Бузовій

Як повідомляв портал Знай.ua, Бузова роздяглася для Playboy

Також Знай.ua писав, Ольгу Бузову звинуватили в сатанізмі