Популярна співачка і акторка Даша Астаф'єва, яка була чи не першою українською дівчиною на обкладинці Playboy, і просто запала в душу покійного нині Х'ю Хефнера, часто радує багатотисячну аудиторію в Instagram еротичними фотосесіями.

Так, нещодавно 35-річна артистка поділилася в своїх Insta Stories кумедною фотографією, на якій з'явилися актори і коміки "Кварталу 95" Юрій Ткач і Євген Кошовий. Виявилося, що Астаф'єва взяла участь у зйомках гумористичного шоу "Вечірній Квартал".

На фото Дарина та Юрій позують у крутих образах домогосподарок. Між ними ледь вмістився Євген, тому його майже не видно на знімку. Однак фотографія все одно вийшла дуже крутою.

Можна припустити, що вже скоро глядачі побачать спокусливу виконавицю в одному з випусків "Кварталу 95".

Юрій Ткач, Євген Кошовий, Даша Астаф'єва, скріншот Insta Stories

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Даша Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим. Виявляється, артисти зіграють головні ролі в українській комедії "Продюсер".

Нагадаємо, Даша Астаф'єва вразила екстремальним хобі, поборола головний страх: "Ой, воно мокре".

Як повідомляв портал Знай.uа, Даша Астаф'єва поділилася в Instagram фотографією з відпочинку біля Карибського моря, а також розповіла історію з дитинства.

Також портал Знай.uа писав, що Даша Астаф'єва оголила пишні груди перед Новим роком: "Вперше за п'ятнадцять років".