Олександра Кучеренко-популярна модель, телеведуча, "Міс Україна 2016", а віднедавна ще й дружина відомого мандрівника Дмитра Комарова. Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком.

Нещодавно знаменитість разом з коханим чоловіком Дмитром Комаровим підготували для українців трепетну новорічну листівку, тепло привітавши всіх шанувальників з наступаючим Новим роком 2021. Так, зіркова сім'я зустрілися вперше за три місяці, адже весь цей час Дмитро був в експедиції, знімаючи новий сезон тревел-шоу "Світ навиворіт".

Кохані позували на тлі блакитної води і білосніжного пісочка разом з маленькою ялинкою, прикрашеною мандаринами, червоними бантиками і написом "2021". Пара побажала фанатам любові і здоров'я, а також розуміння і багато посмішок.

"Новий рік до нас мчить🙂 🎄 🎉 вже традиційно 31 грудня роблю паузу в експедиції і зустрічаюся з коханою дружиною.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ось, прилетів з "іншої планети", попереду кілька днів перезавантаження - і знову за роботу.

Спасибі, 2020-й, ти мене багато чому навчив, багато змусив переосмислити, переформатувати, перезавантажити. Ти був непростий для всіх людей. Більшості з нас поставив на шляху найскладніші випробування, а просто випробування - всім без винятку.

Але я проводжаю тебе з вдячністю і словами "Спасибі за те, що ти був".
Без тебе не було б 2021, і всі ми не змогли б загадати бажання в сьогоднішню ніч.

Дружно зустрічаємо 2021 і просимо, щоб він подарував нам з вами якомога більше любові. У всіх відносинах, розуміннях, проявах і сферах життя. Щоб все, що відбувається в нашому житті, було з любов'ю.

Щоб з любов'ю прокидатися і посміхатися. Просто тому, що настав новий день, і я його проживу. З любов'ю йти на улюблену роботу. З любов'ю займатися улюбленими хобі. З любов'ю приходити до найулюбленіших, близьких і дорогих, багаторазово збільшуючи концентрацію любові в просторі. Хочеться відчувати навколо тільки любов і позитив. І взагалі не хочеться негативу і агресії. Так, в такі періоди негатив звичайна справа. Але з ним ще гірше.

Давайте частіше посміхатися один одному, нехай навіть на обличчі медична маска. Посмішка і любов видно через неї. По очах. Давайте простягати руку, якщо комусь поруч потрібна допомога. Не проходити повз. Не лаятися і не сваритися. Взагалі не звертати увагу на дрібниці типу подряпини на екрані телефону або порваний одяг. Не реагувати на злі коментар в соцмережах і не писати їх. І ще 1001 дрібниця. Люди часто засмучуються по дрібницях, а сваряться через дрібниці. А потім про це шкодують.

Цей рік особливо явно проявив давно відому істину - немає нічого важливішого за здоров'я і життя. Все інше взагалі не важливо. Взагалі. Але чому то, щоб зрозуміти цю просту істину, потрібні серйозні випробування - такі, як в 2020. Міцного здоров'я всім! І впевненості в тому, що все буде добре. Особливо, якщо поруч близькі люди.

Бережіть їх і не сваріться. Навіть якщо тісто сьогодні не вийде, олів'є пересолене, а на новорічний торт хтось сяде🙂 🙂 🙂 🎄❤🎉"

Нагадаємо, Дмитро Комаров мало не став "банкрутом" в Одесі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.uа" писав, що Комаров відверто зізнався, чому одружився на Кучеренко.