Олександра Кучеренко – відома українська модель, журналістка, "Міс Україна 2016", а також дружина ведучого шоу "Світ навиворіт" і великого мандрівника Дмитра Комарова.

Читайте Знай в Google News!

23-річна красуня дуже активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram і любить радувати багатотисячну армію підписників яскравими кадрами. Так, нещодавно Олександра опублікувала фотографію, на якій зображена зі своїм чоловіком.

Фото було зроблено під час зйомок нового випуску шоу "Хто зверху", ведучими якого є Сергій Притула та Леся Нікітюк. Зіркова парочка позує в спортивній формі для баскетболу. Діма і Саша тримають у руках маленькі баскетбольні м'ячі.

"Хто з нашої сім'ї переможе сьогодні в шоу "Хто зверху 10"?😏 Вмикайте Новий канал о 19:00!" - підписала знімок Кучеренко.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Красунчики 👍", "Дружина переможе", "Діма звичайно ж ви 👏👏👏", "Переможе любов ❤️", "Яка пара😍", - пишуть у коментарях під фото користувачі соцмережі.

Нагадавши, раніше дружина Комарова Кучеренко зізналася, як відсвяткувала день народження в розлуці: "У традиціях карантину".

Як повідомляв портал Знай.uа, Олександра Кучеренко показала, в якій сміливій сукні зустріне Новий Рік 2021: ніжки від вух.

Також портал Знай.uа писав, що дружина Дмитра Комарова зробила дітям з інтернату подарунок: "Новорічне диво".