Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила розкішний кадр, позуючи, сидячи на темно-синьому велюровому дивані з подушками в тон і рекламуючи бренд алкогольних напоїв. Так, артистка приміряла досить сміливе вбрання: світло-блакитні джинси, лаковані черевики і латексний топ чорного кольору з глибоким декольте.

Жіночний образ красуня доповнила зачіскою з голліудскімі локонами і ніжним вечірнім макіяжем, а також акуратнним срібним браслетом. Леся зізналася, що Новий рік 2021 зустріне не в колі рідних і близьких, а на сцені, і навіть забавно підвела підсумки 2020, порівнявши нелегкий рік із зустріччю з колишнім бойфрендом в метро.

"Старий рік це як зустріч з бившим в метро... ПРОЙШОВ і Слава Богу😁

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Ми вітаємо всіх с Новим Роком!!!

Всіх люблю!!! Ціную цілую ❤️

Сьогодні на сцені🤞🏻🥰📸"

Фолловери не пройшли повз: "Краса!) Грайливе вже купили)", " Та ти шо😻 😻 😻", " крута🔥", " краща😍🤍", "🔥🔥🔥красуня", "🤣 така характеристика цього року,саме те👌👍😂😂", "Який топ 😍", "Боже яка Снігурідзе 💯! 😎 👍 👍 🔥 😁 ", "Богиня🔥❤️♥️", " дуже красива😍 😍".