Міністерство цифрової трансформації України запустило освітній серіал, який призначено для дітей шкільного віку - "Підприємництво для школярів". Опис проєкту і перший модуль опублікували на порталі "Дія".

Про це стало відомо завдяки повідомленню порталу osvitoria.media.

Повідомляється, що для перегляду серії та отримання сертифіката необхідно авторизуватися в системі - це безкоштовно і швидко. Навчання складається з 6 модулів і 36 уроків.

Перший модуль - присвячено темі пошуку ідей, їх прототипування, тестування та впровадження. 6 серій модуля тривають по 8-12 хвилин. Після кожного модуля можна здавати тест, а також - фінальний тест після завершення всього курсу.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

"Серіал допоможе учням усвідомити переваги ведення підприємницької діяльності та сформувати риси і позиції, які потрібні кожній людині для успішної самореалізації в сучасному світі. Разом з експертами-власниками бізнесу - глядачі серіалу пройдуть всі необхідні кроки для створення власної справи і переконаються, що бізнес - не обов'язково справа дорослих, головне - бажання і цілеспрямованість", - повідомляють організатори.

Курс відповість на питання:

Чи є ідеальний час для того, щоб стати підприємцем або підприємницею?

З чого і коли слід починати?

Як знайти свою бізнес-ідею і перевірити її?

Як зробити так, щоб про твій продукт дізналися? Як знайти саме своїх клієнтів?

Що таке маркетингова стратегія та SMM для бізнесу?

Які джерела фінансування бізнесу, окрім власних коштів?

Також варто назвати нашим читачам той факт, що серіал розробили в партнерстві з "Київстар" і студією онлайн-освіти EdEra.

Раніше повідомляли, в Україні змінять порядок прописки та зняття з місця проживання: пояснення Мінцифри.

Як повідомляв Знай.uа, перші працюючі українці та ФОП отримали обіцяні 8 тисяч через "Дію".

Знай.uа писав, глава МОЗ Степанов назвав дату кінця пандемії в Україні: "Відразу будемо...".