Надя Дорофєєва на Балі провела навіжений 2020, показавши йому язика.

Для Наді Дорофеєвої 2020 ознаменувався розпадом гурту "Время и Стекло", який і подарував співачці популярність попзірки. Зараз Надя пробує себе як сольна виконавиця і виступає під псевдонімом Dorofeeva.

Старт Dorofeeva був гучним - її дебютний трек "Gorit" увірвався у світовий чарт - сингл української співачки очолив топ-100 Apple Music та займав 1-е місце понад 2 тижні.

Однак, дебютна самостійна робота Наді зібрала досить неоднозначні відгуки. Шанувальники розділилися на два табори - одним оновлена ​​Дорофєєва сподобалася, інші ж дуже критично сприйняли її. А в мережі почали звинувачувати Надю Дорофєєву у плагіаті.

Щоб відпочити та відірватися від усього цього, Надя Дорофєєва разом з чоловіком Володимиром Дантесом і друзями відправилася на Балі.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Але оскільки Дорофєєва обожнює соцмережі та зворотний зв'язок зі своїми фанатами, вона не могла залишатися в офлайні і тішить своїх фанатів новими постами з відпочинку.

Так, співачка вже показала, як насолоджувалися з Дантесом на острові розкішним заходом сонця.

А за кілька годин до Нового року Дорофєєва у своїх Insta Stories показала, як проводжає 2020 рік, насолоджуючись відпочинком.

На прощання Дорофєєва показала року, що минає, язика. Ну що тут скажеш, заслужив...

Нагадаємо, Дантес присоромив Надю за те, що "тирить" пісні у Гросу

Як повідомляв портал Знай.ua, перша сольна пісня Дорофєєвої увійшла у світовий топ-чарт

Також Знай.ua писав, Дорофєєва посміялася над російськими шоуменами