Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка одружена з виконавцем Володимиром Дантесом, а також 10 років виступала в групі "Время и Стекло", стала новим тренером одинадцятого сезону шоу "Голос країни".

Жінка близько десяти років перебувала в в дуеті і зараз шукає себе в сольній кар'єрі. І, як можна помітити, у неї це чудово виходить, адже зі старту проекту Dorofeeva дебютний трек "горить" зумів очолити топ - 100 України в Apple Music в 2020 році.

А зараз вона в Stories опублікувала відео, яке раніше було опубліковано в TikTok стиліста Георгія Карцева і згодом Instagram-акаунті російського шоумена і коміка Олександра Гудкова. Обидва чоловіки просто стоять на відео з запаленими бенгальськими вогнями в руках. Але в цей момент на тлі грає сольна пісня Дорофєєвої"горить".

"Нехай горить моя душа, хочу щоб до ранку, а може навіть довше, а може назавжди. Горить моя душа, ні ночі немає ні дня, а може навіть більше, а може ніколи", — співається в цей момент у пісні. Відреагувала Дорофєєва на ці публікації п'ятьма сміються до сліз смайликами і сердечком.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, Дорофєєва підкочує до фанатів, поки Дантес захоплюється незнайомкою: "А ми і не проти"

Як повідомляв "Знай.ua", Дорофєєва сіла в суддівське крісло "Голосу країни" і нарвалася на критику: "Шкода Балана"

Знай.ua писав, Дантес із захопленням розповів про незнайомку: навіть Дорофєєва такого не робила. Дантес прийшов в повний захват, адже з ним таке виконали вперше.