Колишній соліст групи "Тартак" Олександр Положинський на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook опублікував якесь Підведення підсумків 2020 року.

Чоловік заявив, що незважаючи на війну, хворобливі втрати, епідемію, безлад, локдаун, беззаконня в країні, програні вибори, незаконне утримання друга у в'язниці, цькування, розірвання відносин з близькими або приємними людьми, цей рік виявився для нього вдалим, як він і сподівався.

"Несподівано я різко змінив все, розпрощавшись зі справою, якою займався половину свого життя. Основною справою, якою займався всю другу половину свого життя. Я відчув підтримку багатьох людей - в тому числі і тих, яких зовсім не знав. Разом з тим, в черговий раз чітко побачив, як легко, під впливом цілеспрямованих і організованих маніпуляцій, розумні, талановиті, порядні, відважні, активні люди перетворюються на впертих і агресивних недоумків. І як люди, які називали себе друзями, не змогли публічно підтримати, боячись втратити солодкі заробітки або погубити частину фанатично відданої аудиторії. Так-так, такі прояви я теж вважаю досягненнями року. Тому що краще так", — написав Олександр у публікації.

Далі він розповів про декілька захоплюючих подорожей, які дозволили відкрити йому для себе Стамбул, Вилкове, Тендру і Марса-Алам. Також він зумів покататися на дошці в Лівіньо і зануритися з аквалангом в Червоному морі. Крім цього, він за своїм бажанням провів три тижні в санаторії в Моршині і чотири тижні в Єгипті. "Я заграв кілька десятків концертів для військових-на фронті, в тилу і на кордоні. Написав пісню для морського спецназу і пісню для ДШВ. Багато часу провів з рідними та друзями. Познайомився з новими-цікавими , приємними, розумними, талановитими людьми", — додав Положинський.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Ще Олександр зазначив, що вперше в житті набрав вагу понад 100 кілограм і згодом скинув його до менш, ніж 90 кг.до того ж, він майже два місяці в 2020 році щодня вставав о п'ятій ранку, купив багато альбомів улюбленої музики, прочитав безліч цікавих книг і придбав ще більше. "Це дуже тішить, бо колись часто страждав від того, що не можу знайти достатньо вартих уваги книг українською мовою. Я написав більше тридцяти пісень. Разом з Ivan Marunych ми відзняли чотири і оприлюднили три альбоми "Ол.Ів.'Є". Четвертим почнемо наступний рік. Який обіцяє бути ще цікавіше, ніж цей. Життя триває", - підсумував музикант.

Нагадаємо, Сашко Положинський побоявся йти в мери: "Не хочеться, щоб сталося, як з нашим президентом"

Як повідомляв "Знай.ua", ексвокаліст "Тартак" Положинський написав Шмигалю листа через скверу в Києві

Знай.ua писав, Положинський з групи "Тартак" відмовився від ордена "За заслуги" і звернувся до Зеленського