Відома українська телеведуча, яка вже кілька років є головною журналісткою і арбітром шоу "Право на владу" Наталя Мосейчук розповіла, чим їй запам'ятався 2020 рік, що минає.

"Цей рік нам точно запам’ятається. Я от запам’ятаю його за три Школа Супергероїв - у Херсоні та дві у Дніпрі. Необхідний для одужання маленьких пацієнтів простір, де можна поринути у світ книг - Дитячу бібліотеку у київському Охматдиті.

Право на освіту - щаслива нашим успіхам і знаю, наступного року зможемо ще більше! Global Teacher Prize Ukraine - українські вчителі ви дивуєте, ви надихаєте. Олег Іванович Швед, Вікторія Щербакова. Дякую за ваш вибір серцем. Вражена вашою силою та мужністю, невпинністю та бажанню покращувати освіту, вдосконалювати себе та вкладати у майбутнє покоління. Впевнена, воно вам вже каже дякую! Освіта дає віру у краще і впевнена, так і буде.

Наталя Мосейчук з сином, фото: Instagram
Наталя Мосейчук з сином, фото: Instagram

Медики, ви на передовій. Ви наші захисники, наша віра, наша сила. Дякую, що 24/7 ви мужньо стоїте на варті нашого здоров’я. Я хочу підтримати та передати вітання Антону Степченко, сину лікарів з Таращі, які ціною власного життя врятували десятки пацієнтів та самі майже в один день згоріли від коронавірусу. Антоне, пані Галино, сил вам та здоров’я. Антоне, знай, твої батьки герої. Пишайся ними, а ми, впевнена, будемо пишатися тобою.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Коли у новорічну ніч ми зберемося всією родиною, пам’ятаймо, що лікарі та воїни, волонтери саме у цю хвилину боронять нас. Поважаймо їх, цінуймо їх. Бажаю міцного здоров’я та сил всім, хто на передовій. Дякую вам!" - написала ведуча в Facebook.

Нагадаємо, Мазур, Мосейчук і Падалко показали своїх діток і подарували українцям справжню атмосферу свята.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наталя Мосейчук обняла кращу медсестру України: "Ми не тільки люди з клізмою і шприцом".

Також портал Знай.uа писав, що Марічка Падалко з родиною заразила українців новорічним настроєм: "Щастя і радості".